nedjelja, 21. veljače 2010.

две стрели

Две стрели
два вкрстени погледа
знаев дека тоа се вика хемија
магија на парче стакло
чудесни очи и моите солзи
сакам со зборови да те однесам до небото
сакам да бидам мала грда мушичка
што кришум ќе долета во твојата соба
две стрели, два погледа, една љубов
работи што добро ги познавам.

Nema komentara:

Objavi komentar