subota, 14. kolovoza 2010.

скриена

Од лоши луѓе
се криев во вазна
ме пронајде
бев твое свесно откритие
и се беше минато недовршено време
сега сум копнена сирена
само дете ќе ме допре
таму каде што ме бараш
мене одамна ме нема
и не би ме препознал
затоа што сум добро скриена
затоа што имам свои планови
и ѕвездено засолниште.

Nema komentara:

Objavi komentar