nedjelja, 15. kolovoza 2010.

луѓе

Тие што беа сечии
сега се ничии
некогаш среќните за среќа сонуваат
вообразените паѓаат
пониско од замисленото
моите љубови се во песните
а песните изобилуваат
со субјективни пораки
и сите сме луѓе
со различен калибар на вредности
луѓе поголеми и помали.

Nema komentara:

Objavi komentar