utorak, 2. studenoga 2010.

женска убавина

Десет љубовни заповеди

една кујнска престилка

и мирис на зачини

што го прават животот пикантен,

а животот е ѕид со коси очи и очила

ја гледа само светлината,

но не и женската убавина

засолнета во сенката на мажот.

Nema komentara:

Objavi komentar