četvrtak, 3. studenoga 2011.

имам па немам

Поседувам енергија за два животи
имам музи за три века
од ништо правам нешто
а мојата уметност е како долина
во која можеш да се изгубиш
барам и добивам
имам па немам
и не се плашам во ист ден
да купам и продадам
се што животот може да понуди.

Nema komentara:

Objavi komentar