nedjelja, 13. studenoga 2011.

свет како кутија

Кога нарцисите ќе заспијат
невидлива летам во темнина
во средината каде сите се знаеме
во овој свет мал како кутија од кибрит
а моите драги пријатели без компас
се завеани во белото поле
и желбите се многу
а животот краток
но нема да полудам
во овој свет мал како музичка кутија.

Nema komentara:

Objavi komentar