ponedjeljak, 26. prosinca 2011.

жена со црвени чевли

Јас сум жена со црвени чевли
си го исеков коренот
го потрошив раскошот
а се што правам ја намалува тагата
но животот е како оган
или ќе ме изгори
или топло ќе ме загрее
јас сум жена со црвени чевли,
о, боже како ли ја убив својата сенка?

Nema komentara:

Objavi komentar