subota, 28. travnja 2012.

што направи?

Што направи?

кога ми објави војна?

како ми продаде злоба за жени? 

ми ги избрка саканите луѓе 

ми прати немирни бранови

да ме следат

да го земат она малку што ми остана 

што направи? како само ме растажи?

до срж ме разочара 

но што и да направиш 

моето име ќе ме надживее мене.

Nema komentara:

Objavi komentar