ponedjeljak, 23. travnja 2012.

рака со дијаманти

Ти дадов лето и цела година се почна и заврши како сон случајно растурив водена магија и по навика солза не пуштив мојата рака со дијаманти те поздравува но кому му е потребна другава дланка полна со жар?

Nema komentara:

Objavi komentar