nedjelja, 19. kolovoza 2012.

на друго место

Тука е мојот ѓердан со денови 
мојот свет со мирис на кафе
овде се добрите луѓе што ги сакам 
и злонамерните што ги лажам до бескрај
тука душата ужива
ама животот е на друго место.  

Nema komentara:

Objavi komentar