nedjelja, 21. listopada 2012.

на најважното место

Ти би се извинил
би ме прегрнал 
со чамец и весло 
би пливал низ времето 
да поправиш една единствена грешка 
би ме чекал на најсветото место 
а јас би побегнала од твоите ледени раце 
без зборови ќе покажеш болка и каење
ќе ме чекаш на најубавото ,
на најважното место.

Nema komentara:

Objavi komentar