utorak, 23. lipnja 2015.

туѓа

Домаќините не ме сакаат
гостите не ме примаат
во моите очи 
се будат илјада разочарани сонца
се оддалечив од саканите
се оттуѓив од своето
и туѓа ќе пребегнам кон туѓото.

Nema komentara:

Objavi komentar