nedjelja, 29. listopada 2017.

пријател на непријателите

Јас сум пријател на непријателите
никнувам каде нема да ме посеат
пишувам кога другите не читаат
зборувам кога другите не слушаат
одам каде другите не биле
јас сум голем пријател на непријателите
им ја нудам душата 
онаа што ја немаат. 

Nema komentara:

Objavi komentar