nedjelja, 29. listopada 2017.

среќна

Кога одморам или уживам 
луѓето мислат тага се населува во мене
ставам потпис и печат
строфата ја заклучувам
со резе од извичници
ја пијам креативноста
како што сонцето патува по небото
другите не знаат
а јас знам 
дека е време да се биде среќен. 

Nema komentara:

Objavi komentar