nedjelja, 21. siječnja 2018.

живот без клучеви

Ова е живот без клучеви 
нема да влезеш во ничија порта. 
Ќе повикам воини и богови
едните да ме бранат
пред другите ќе кажам молитва. 
Кој ќе купи среќа за мене 
кога ќе немам пари?
Ова е живот без клучеви 
нема да влезеш во ничија душа. 

Nema komentara:

Objavi komentar