nedjelja, 21. siječnja 2018.

неважен

Неважен си
како вистината обесена на закачалката
како искреноста запечатена во плик
како догорено кибритче
што нема да распали топлина среде студ
како лоша новинарска приказна
што се заборава за миг
неважен си, 
а секаде те има. 

Nema komentara:

Objavi komentar