nedjelja, 21. siječnja 2018.

сè е уништено

Го кршам покривот
ги отварам вратите и прозорците
нека ме разбие ветер
нека влезе смртта до последната моја пора
до последната брчка на моето лице
во мене сè е уништено, а во тебе?

Nema komentara:

Objavi komentar