nedjelja, 21. siječnja 2018.

бавно стареам

Бавно стареам
бавно за свои години
додека малите деца проодуваат
додека тинејџерите стануваат возрасни
додека палам само две свеќи во црква
бавно стареам
бавно додека сеам букви
врз перницата за лесен сон
бавно во овој живот
со малку шеќер и многу горчина.

Nema komentara:

Objavi komentar