subota, 27. veljače 2010.

дали

Дали ме толкуваш правилно
знаеш ли што сакам
постои ли тоа што го барам
дали ти личам на сноп светлина
дали сум фенер што не згаснува
не ми е здодевно да чекам
но чекањето убива
дали и ти очекуваш некого
или пак се разминавме во оваа глува доба?

Nema komentara:

Objavi komentar