utorak, 17. kolovoza 2010.

добра сум

Добра сум
штом брзо зборувам
штом бурно ти пишувам
штом слушам стари хитови
што пукаат од носталгија
добра сум
кога сопки избегнувам
кога не знам што е ѓерѓеф
ама пенкалата
максимално ги мачам и користам
добра сум
делкам зрели овошки за восхит,
а ова е само почеток на почетокот.

Nema komentara:

Objavi komentar