ponedjeljak, 30. kolovoza 2010.

ситничар

Не биди ситничар
не залажувај ме со дребулии
дај ми ја вечноста
да си играм со неа
како со кугла
не биди ситничар
одречи се од флертување
и ќе ти бидам послушна рајска птица
или разгалено девојче без инспирација
за оваа љубов не биди ситничар
таквите времето ги осудува
без суд и сведоци.

Nema komentara:

Objavi komentar