ponedjeljak, 20. rujna 2010.

пораз

Ја пресоблеков униформата
ташната ја наполнив со конфети
срцето го прелеав со радости,
а те повредив без да те допрам
и ти остана само белегот
на една незауздана суета
што сега сама
со две раце си потпишува пораз.

Nema komentara:

Objavi komentar