petak, 22. listopada 2010.

чувствувам дека доаѓаш

Цел живот заспивам со отворени очи

за да те среќавам во соништата

измислувам љубов

за да не заминеш

од светот на бесмртноста

во црнокоса ноќ

се збогувавме само со погледи

на другата страна од континентот

моето срце биеше за некого

душата ми се претвора во чад

цел живот заспивам со отворени очи,

но овојпат чувствувам дека доаѓаш.

Nema komentara:

Objavi komentar