ponedjeljak, 18. listopada 2010.

големо благодарам

Едно големо “благодарам“ за тебе е ништо

во твојот живот отвори нова врата за мене


на вратата црвени панделки


низ нив светлина што заслепува


пукам од среќа, умирам од копнежи


шизнувам од радост

отвораш голема врата за мене

ми ги лекуваш раните на најдобар можен начин

едно големо “благодарам“ за тебе е ништо.

Nema komentara:

Objavi komentar