subota, 4. prosinca 2010.

непознати лица

Непознати и невидливи лица

дишат во мојата соба

ми ги кршат палците

ми го крадат ефтиниот накит

од моите песни на хартија

прават авиони

ги посакуваат моите амајлии,

талент и душевен спокој

сите непознати и невидливи лица

вечерва нека одат по ѓаволите.

Nema komentara:

Objavi komentar