nedjelja, 12. prosinca 2010.

сеќавања

Светот ќе биде мој дом

ќе полетам кон небото

ќе бидам блиску до ѕвездите

во сите џебови

ќе имам детелинки со четири листа

ќе ми фалиш,

но ќе бидам среќна

заради своите амбиции

ќе го паметиш

моето памучно чекорење

затоа што отсега па натаму

остануваат само сеќавања.

Nema komentara:

Objavi komentar