četvrtak, 23. prosinca 2010.

јас сум ...

Не слушам никого

не се замислувам залудно

не сум центар на светот

не сум пеперутка во замрзнат град

не сум меч фрлен во пустина

не сум човек

јас сум солза

јас сум тивка вода

што го рони брегот.

Nema komentara:

Objavi komentar