utorak, 18. siječnja 2011.

не допирај ме

Не допирај ме

ќе ме снема

ќе бидам виножито

ќе станам лажна жена

ќе се растопам

како желе

не допирај ме

ќе бидам неука и чудна

ќе личам на евергрин

закачен на гранка

ќе решавам равенки

на табла од камења

не допирај ме

јас и онака

сум едно големо “ништо“.

Nema komentara:

Objavi komentar