četvrtak, 7. travnja 2011.

ќе дојдам со тебе

Ќе дојдам со тебе
за да летаме во височини
за да лебдиме над земјата
меѓу пеперутките
за да ги истиснеме душите
заробени во камења
ќе дојдам со тебе
за да кроиме облеки и планови
само од убави материјали
за да живеам долго
за да пишувам уште подолго.

Nema komentara:

Objavi komentar