ponedjeljak, 2. svibnja 2011.

врати се и остани мој

Врати се
се ќе ти објаснам
дури и да звучи глупаво
врати се назад
во овој град што мириса
на зелени лисја,на носталгија
и на пуканки
во овој град
што себично ги крие ѕвездите
што знае да ги збуни луѓето
врати се и остани анонимен
остани мој.

Nema komentara:

Objavi komentar