subota, 14. svibnja 2011.

нема да се налутам

Нема да се налутам
ако ми го забраниш топлото време
ако со обилни дождови го натажиш градот
ако сто стрели фрлиш кон мене
сите на дланка ќе ги дочекам
и нема да се налутам
бидејќи времето мене ме чека
а јас и онака ги имам
најубавите брчки на светот.

Nema komentara:

Objavi komentar