nedjelja, 15. svibnja 2011.

го молам срцево

Го молам срцево да заспие
за да те повикувам телепатски
да се скријам зад некој параван
да излезам невидлива
да бидам гостин на третата димензија
додека светот не се препороди
го молам срцево да заспие
затоа што и онака никому не верувам.

Nema komentara:

Objavi komentar