nedjelja, 19. lipnja 2011.

не си сам

Не си сам
ги имаш добрите луѓе
со тебе се овие уплашени зеници
и рацеве големи колку лист од орев
и енергијата што се извива како виножито
не си сам
сами се оние што доцнат секогаш и секаде
оние што глумат
во куклен театар без црвени завеси.

Nema komentara:

Objavi komentar