četvrtak, 30. lipnja 2011.

се повлеков

Се повлеков
во внатрешноста на една очајна школка
ако порано не ти верував
сега не те познавам
бидејќи ме предаде
бидејќи те сместив меѓу отровните контакти
а ти го потопи најубавиот брод
за кој долго сонував
се повлеков
во прегратката на една очајна школка
што случајно ја сретнав на песочните плажи.

Nema komentara:

Objavi komentar