subota, 9. srpnja 2011.

некој ќе ги најде

Ме однесе реката
ми се откачија пар црни сандали
и тапија на која пишува
дека мене ми припаѓаш
еден ден некој ќе ги најде
тогаш кога нас ќе не нема.

Nema komentara:

Objavi komentar