četvrtak, 14. srpnja 2011.

ледена кралица

Твоите обожавани жени
се покосена армија
крадци на морал
кршачи на правила
што се китат со вештачки солзи
а кога не би постоеле богови и гревови
со палецот и показалецот
би ги здробила твоите сакани жени
за да останам јас и само јас,
трипати јас-ледена кралица.

Nema komentara:

Objavi komentar