srijeda, 17. kolovoza 2011.

приказна

Тука е крајот на една успешна приказна
што ме тера да продолжам без старите пријатели
па да се изгиднам меѓу ѕвездите
за да озборувам од високо
а во деновите има мрак
во душата снег
во главата провев
ова е крајот на една убава приказна
што ме тера да одам понатаму
без пријателите што премногу ги сакам.

Nema komentara:

Objavi komentar