ponedjeljak, 19. rujna 2011.

чудни потези

Мразам скали за надолу
но сакам детски авиони
што ќе го спуштат небото
пред моите нозе
каква амбиција
каква реалност
јас сум скромен лизгач на мраз
можам да изведам неколку скокови
да направам чудни потези
но не можам да ги сменам луѓето.

Nema komentara:

Objavi komentar