ponedjeljak, 10. listopada 2011.

јато со бели птици

Ја изгубив рамнотежата
на душата имав малку катран и гнев
бидејки се растури моето јато од бели птици
бидејки патем ги сретнав
добриот,лошиот и проклетиот
и ги одврзав северните ветрови
ги пуштив да продрат во телото на третиот
тој што го разнесе моето јато со бели птици.

Nema komentara:

Objavi komentar