četvrtak, 13. listopada 2011.

свет во бои

Патував во пеколот и во рајот
си купив црвено мастило
се што напишав беше сиво
се изборив за свет во бои
а моето мастило
само смртта може да го наследи.

Nema komentara:

Objavi komentar