četvrtak, 24. studenoga 2011.

се запалив

Ги запалив моите неуспеси
и омиленото цвеќе
и коритата на вообразените реки
и атласот со места
кои нема да ги посетам никогаш
и снегот што им тежи на планините
се запалив
остана само животот од денес за утре.

Nema komentara:

Objavi komentar