četvrtak, 5. siječnja 2012.

непознат човек

Горчливи бранови трчаат по мене
небото вреви за да ме казни
а љубовта од страв молчи
за попат ќе ти дадам малку добрина
и ноќта и денот ќе ги поделиме
на два еднакви дела
а потоа оди си и биди непознат човек.

Nema komentara:

Objavi komentar