ponedjeljak, 2. travnja 2012.

многу за зборување

Сенките ги пратив на спиење
во дијалог со небото не спомнав ништо
без тебе и со тебе не сум совршена
во мојот видокруг светот станува огромен
а човековата душа расте без ограничувања
ги изгасив жолтите и зелени фенери
имам малку за пишување
и многу за зборување.

Nema komentara:

Objavi komentar