subota, 14. srpnja 2012.

мал човек

Те следам 
ти го читам лицето 
ти ја отварам душата
ти си мал човек 
мал извор на среќа 
во рајот го бараш ѓаволот 
и пеколот го замислуваш како идила
денешниот ден со лаги купи го,
а утре пак биди си мал човек. Nema komentara:

Objavi komentar