utorak, 24. srpnja 2012.

што можам да ти ветам?

Ми ја украде последната коцка шеќер
и сега не можам целиот живот 
да го спакувам во еден куфер 
да заминам таму каде не ме познаваат 
не сум јас човек што остава и бега 
имам дебела книга со сеќавања,
а сега кажи ми што можам да ти ветам?

Nema komentara:

Objavi komentar