srijeda, 8. kolovoza 2012.

не заслужуваш

Нема да извлечеш ни збор од мене 
не заслужуваш ни вистина ни лага 

бавно те набљудував
излегов од лимена кутија
си ја отклучив среќата 
сама го постигнав најтешкото

не заслужуваш ни лажна љубов 
и затоа никаде те нема.

Nema komentara:

Objavi komentar