srijeda, 24. listopada 2012.

кажи ми да знам

Кажи ми да знам,
сакаш ли поубав свет за твоите очи?

Обожавам кога душата расте,
не старее никогаш,
по никакви правила,
рацете остануваат нежни,
а напишаното тежи од вистина.

Кажи ми да знам,
го купи ли свилената жена твоето срце, 
или само го украде?

Nema komentara:

Objavi komentar