nedjelja, 28. listopada 2012.

откажи се од мене

Откажи се од мене 
од мојата лоша судбина 
тој што пари нема 
пари собира 
да ја купи еднаш среќата 
да ја помножи со десет 
откажи се од мене 
во моите раце
и свежото цвеќе се суши.


Nema komentara:

Objavi komentar