ponedjeljak, 29. listopada 2012.

замисли...

Замисли дека моите очи се ѕвезди,
те водат низ темнина,
те повикуваат од  зад шарени стакла, 
во мала шумска колиба,
покрај каминот од бајките,
а надвор е зима, 
замисли моите очи се топли само за тебе. 

Nema komentara:

Objavi komentar