četvrtak, 24. siječnja 2013.

стаклена жена

Јас сум стаклена жена 

не удирај по моите надежи 
ќе ги скршиш своите раце
ќе ја изгребеш текстурата на моето лице
ќе ме растажиш,  
ќе ме изгубиш за навек
јас сум жена од стакло
со многу изгубени битки
со длабоки резби во душата,
а љубовта е луксуз на сегашноста. 

Nema komentara:

Objavi komentar